Jaarhoroscoop maagd 2022

Sterrenbeeld Maagd: 24 augustus - 23 september

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Maagden brengen in de liefde, relatie, werk en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de maagd in 2022? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Maagd algemeen

Als Maagd ben je een van de hardstwerkende tekenen in het dierenriem. Je verdient een pauze. En die pauze komt er in 2022. is er: Het eerste deel van het jaar staat in het teken van plezier maken, je dartel voelen, en flirten. Jij en je maatje (een oude liefde of een nieuwe liefde) groeien naar elkaar toe, en tegen het einde van het jaar zijn jullie enorm close en een echt powerkoppel.

Liefde & relatie

De komende twaalf maanden zul je jouw waarheid op een nieuwe en gedurfde manier uitspreken.

De angst voor “wat als” weerhoudt je er vaak van om te zeggen wat je echt wilt en nodig hebt, maar nu je er meer vertrouwd mee bent geraakt, betekent het dat je het kunt omarmen.

Als je in 2022 je relatiespanningen krijgt, behoud dan het vertrouwen dat je waardig bent om te ontvangen wat je wilt en wees dan bereid om het te ontvangen.

Carriere

In het nieuwe jaar ligt je focus op werkschepen en professionele overeenkomsten. Vernieuw nu je paspoort, want in de tweede helft van 2022 kun je aan internationale projecten gaan werken en certificeringen behalen. The sky's the limit!

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 11 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen op ParaVisie

Op ParaVisie hebben we veel verschillende gratis horoscopen en sterrenbeelden inzichten. Bekijk ze rustig allemaal en krijg gratis nieuwe inzichten in jouw horoscoop van je sterrenbeeld.

Wat gaat 2022 je nog brengen?

Wat zegt de jaarhoroscoop 2022 over de liefde, relatie of persoonlijke ontwikkeling? Lees wat het nieuwe jaar jou gaat brengen in de gratis jaar horoscoop.

Gratis jaarhoroscoop

Wat gaat de dag je brengen?

De gratis daghoroscoop van ParaVisie biedt jou inzichten waar jij wellicht niet eerder over nagedacht hebt. De daghoroscopen leiden je op de juiste weg, zodat je weet wat jou wel en niet te doen staat deze dag.

Gratis daghoroscoop

Welke eigenschappen heeft mijn sterrenbeeld?

Wat zegt jouw sterrenbeeld over je goede en slechte eigenschappen? Lees het allemaal terug in het gratis sterrenbeelden overzicht.

Sterrenbeelden overzicht

Alle gratis daghoroscopen?

Bekijk alle gratis horsocopen van ParaVisie

Alle gratis horoscopen