Jaarhoroscoop Maagd 2020

Sterrenbeeld Maagd: 24 augustus - 23 september

De ParaVisie astrologen hebben de sterren en planeten weer bestudeerd. Wat gaat het nieuwe jaar Maagden brengen in de liefde, relatie, werk, geld en gezondheid? En wat zijn de invloeden van de planeten op de Maagd in 2020? Lees het nu in de gratis jaarhoroscoop.


Liefde horoscoop jaar 2020

Liefde en relaties

U besluit eenvoudig een grote revisie uit te voeren en kunt die weggooien die niet langer voordelig zijn. Relatie-gebeurtenissen en een snelle wending van gebeurtenissen zullen schijnbaar zonder oorzaak gebeuren, met razendsnelheid, en je zult nauwelijks merken dat sommige van hen verdwenen zijn.

Het is een tijd van nieuw begin en ze zullen naar je toe komen als flitsen, toevallige ontmoetingen, en kunnen zelfs duidelijk zijn in het aantrekken van de excentrieke, ongewone persoon voor jou. Ups en downs in relaties zijn dit jaar van jou. Laat in het jaar lijkt het misschien alsof je achteruit gaat en een relatie uit het verleden nieuw leven inblaast.

werk horoscoop carriere jaar 2020

Carrière & Werk

Je carrière kan een abrupte verandering ondergaan en je zou een hele nieuwe wereld van werk kunnen hebben! Van eigen makelij. Zelfs als je je carrière niet verandert, verander je de manier waarop je je werk doet. Het hele jaar 2020 is er een toename van communicatiesystemen en elektronica.

Ook deze zullen flitsen en onverwachte resultaten opleveren. Maar er zal onregelmatige communicatie plaatsvinden in uw professionele relaties en in uw meer intieme relaties. Er hangt een sfeer van opwinding en verwachting. Geniet ervan. Je hebt het een tijdje niet gehad en het zal je vreemd voelen.

Geld horoscoop jaar 2020

Geld

Een nieuwe verschijning die u in 2020 kunt tegenkomen in een verandering van uw gebruikelijke zorgvuldige omgang met financiële gegevens in een van meer risico's nemen. Het is een goed moment in je leven om geld en middelen te kopen en verkopen, activa en passiva. U zult genieten van de oogst van het nemen van verhoogd risico in de vroege herfst wanneer u geld aantrekt.

Het kan een tijd blijken te zijn om van verre financiële middelen aan te trekken; ongebruikelijke middelen en het kan aanzienlijk zijn. Relais op uw meestal ordelijke manier om te behouden als dit gebeurt. Eind 2019 komt er een testtijd en u wilt een solide financiële basis onder u hebben.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gezondheidsvoorspellingen

Een meer grillige stressvolle werkbelasting zal het jaar beginnen en u zult een snelle correctie maken om uw gezondheid op één lijn te krijgen om ermee om te gaan. Gezondheidsproblemen zullen dit jaar niet echt een probleem zijn, omdat u de actieve, waakzame, verwachtingslucht van opwinding over u zult hebben en het gewoon wellness zal trillen.

Je hebt de neiging je op natuurlijke wijze zorgen te maken en je zorgen te maken over gezondheid. Dit is een jaar om niet eens de moeite te nemen. Wellness is van jou als beloning voor de afgelopen jaren van discipline. Je houding bepaalt je gezondheid. Medio 2019 maakt een einde aan de onrust in je leven. 2020 is een tijd om zich daarop voor te bereiden.


Levensvragen jaarhoroscoop maagden

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Is 2020 een gelukkig jaar voor Maagd?

Maagd is een sterrenbeeld waarvan de vertegenwoordigers zichzelf niet kunnen zien winnen van de loterij. De meeste mensen geboren onder dit sterrenbeeld beschouwen de loterijspellen op de een of andere manier opgetuigd of oplichting, en ze denken altijd dat het een soort samenzwering is. Met een positieve instelling en de juiste combinatie van geluksgetallen, hebben ze echter reële kansen om een ​​loterijprijs te winnen. De gelukkigste nummers voor de Maagden in 2020 zijn 4, 5, 11, 15, 21 en 30.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zal Maagd in 2020 trouwen?

Dit is een geweldig jaar voor de Maagden! Het gezinsleven zal het hele jaar door harmonieus en vol vreugde zijn! Als je een relatie hebt, moet je weten dat dit jaar je trouwklokken luiden. Als je single bent, heb je alle kansen om de partner te ontmoeten die je wilt.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Zullen alleenstaande Maagden liefde vinden?

Het jaar 2020 heeft alle kosmische ingrediënten om een ​​speciaal jaar voor Maagden te zijn, zowel in termen van persoonlijke ontwikkeling, als in partnerschappen en relaties. Dit is een uitstekend jaar voor het huwelijk of voor het aangaan van een relatie.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Krijgt Maagd een baan?

Voor degenen die zijn geboren in het astrologische teken van de Maagd, is 2020 het jaar waarin alle inspanningen die worden gedaan in hun poging om zich professioneel te ontwikkelen eindelijk worden beloond. Grote financiële veranderingen zullen plaatsvinden, ter ondersteuning van het plan dat Maagden in het voorgaande jaar hebben gemaakt. De Maagden moeten blijven vechten om hun doelen te bereiken. Groepsprojecten zijn in dit opzicht het voordeligst.

werk horoscoop gezondheid jaar 2020

Gaat Maagd dit jaar naar het buitenland?

Dit jaar zullen de mensen die geboren zijn in Maagd ondertekenen gedwongen worden om voor zaken te reizen en veel uitdagingen aan te gaan. Venus op doorreis door de sector van studies, reizen, vreemde landen en levensprincipes zal alles met betrekking tot deze domeinen vergemakkelijken.

Het kan dus gaan over studievoortgang, cursussen in het buitenland gaan studeren, een relatie herstellen met iemand uit een ander land of uit een andere cultuur, en sommige Maagden hebben misschien de mogelijkheid om op een lang gewenste reis te gaan.


Welke invloeden krijgen de planeten op Maagden?

Jupiter planeet

Jupiter

Je richt je aandacht op je gezinsleven, Maagd! Jupiter's reis door het huis, gezin en huiselijk leven geeft je een boost om je huis te veranderen, te renoveren of zelfs om het te vergroten.

Uw gezin wordt echter uitgebreid door nieuwe leden toe te voegen of door enkele situaties te begrijpen met betrekking tot ouders of voorouders. Ongeacht de problemen die u moet oplossen, zullen dingen naar conflictoplossing vloeien en sommige dingen begrijpen die u op een gegeven moment onaanvaardbaar leken.

Het creëren van een positieve leefomgeving, niet alleen thuis maar ook in je hart, is de oplossing voor alle problemen. Geef jezelf meer tijd om te ontspannen en je batterijen op te laden, te genezen en innerlijke rust te vinden.

De sfeer van Maagden is uitstekend in de eerste negen maanden van 2020. Heb meer vertrouwen in je sterke punten, heb een meer ontspannen perspectief, je hebt een gevoel voor humor, je houdt ervan om plezier te hebben en om andere mensen aan het lachen te maken.

uranus planeet

Uranus

Uranus huivert al enkele jaren van de wens om in het andere huis van het Maagdenteken te handelen. Nu verenigen Jupiter en Uranus hun inspanningen met Saturnus om de Maagden te helpen bij onroerendgoedinvesteringen en bij andere operaties op basis van ernst, inspanning en langetermijnstrategie.

Meer vragen over de liefde, relaties of toekomst?

Chat of bel met astrologen of mediums
Registreer nu en chat of bel 21 minuten voor maar 10 euro.

Stap 1Registreer gratis via facebook of e-mail
Stap 2Ontvang de introductie aanbieding
Stap 3Kies chat- of belconsulent

Jaarhoroscopen van andere sterrenbeelden (klik op de afbeelding)

Alle gratis horoscopen

Wat gaat de dag, week of maand jou brengen? Bekijk het in onze andere horoscopen

Alle gratis horoscopen Jaar horoscopen overzicht